Nyt on pari viime päivää ollut Nupulle oikein toiminnan täyteisiä: maanantaina käytiin ekaa kertaa pentukurssilla, jossa päästiin treenaamisen lisäksi vähän tutustumaan muihin pentuihin, mm. mukaviin dalmikseen, collieeen, pitbulliin ja jackrusselliin ym.! Olin pelännyt pahinta kun Nuppu niin innostuu muista koirista, ettei saataisi yhtään keskityttyä, mutta ihan hyvinhän se meni ja ekalla kerralla olikin suurimmaksi osaksi juttuja, jotka meillä jo hallitaan ihan hyvin. Tunsin kyllä suurta myötätuntoa kun pikkuisella jackilla näytti olevan aika hankala keskittyä ;) Tunti kesti 45 min, jonka loppupuolella kyllä alkoi Nupullakin keskittymiskyky livetä kun ei enää "osannut" istuakaan, mutta eihän nää pennut kauaa jaksakaan :)

Ollaan kiltisti kurssilla :)

Kivoja kavereita!

Nuppu ja pitbull jakavat veden

Kurssin jälkeen lähdettiin vielä meidän ekoille ihkaoikeille parsonpentutreffeille, jotka tosin olivat hyvin suppeat; Nuppu ja 4kk vanha Kiti-tyttö. Torpparinmäen upeissa maisemissa likat saivat juosta ja leikkiä vapaina ja hauskaa oli!!! Pian taas uudestaan - on kotona niin ihanan rauhallista sen jälkeen ;)

Eilen illalla vielä tuli ihan "vahingossa" taas pentutreffit kun iltalenkillä törmättiin ensin 10kk snautserityttöön ja paikalle saapui vielä 3kk snautseripoju ja pääsivät sitten keskenään nämä kolme temmeltämään. Nuorempi snautseri oli selvästi arempi kuin Nuppu ja meidän tyttö ja isompi snautseri ottivatkin villiä matsia kun pienempi ihmetteli vieressä ;)