No niin, sunnuntaina käväistiin Tampereella näyttelyssä. Odotukset eivät olleet kovin korkealla koska Nupun käytös on ilmeisesti valeraskauden takia aika kamalaa ja levotonta ja hieman agressiivista välillä.

Tuomari Genvieve Stephan kuitenkin tykkäsi Nupusta ja ERI tuli ja sijoitus (luokan 4.) olisi ehkä voinut olla parempikin jos neiti olisi suvainnut kävellä kunnolla jatkuvan riuhtomisen sijaan eikä olisi ryhtynyt rähisemään Luna-tytön kanssa kehässä ;)

Arvostelu oli ranskaksi enkä jakasanut jonottaa käännöspalvelussa, joten yritin itse auttavalla ranskan taodollani ja internetin avulla selvittää sisällön. Kieltä suurempi ongelma oli kuitenkin sihteerin todella epäselvä käsiala... Mutta jotakuinkin näin:

Erittäin kaunis pää. Erinomainen ilme ja pigmentaatio. Erinomaiset korvat. Erinomaiset lavat (?), ?, ja jalat. Erittäin hyvä kaula. Erittäin hyvät kyljeet ja peräpää (?). Erinomainen ylälinja ja hännän kiinnitys. Lihaksikkaat reidet. Erinomainen karkea karva. Erinomainen ilme ja olemus. Hännän kiinnitys hiukan alhaalla. Liike sekavaa.

Käytökseen nähden täytyy olla kyllä tosi tyytyväinen tulokseen!